Extremesports

"Extremesports.jouwweb.nl"

surfschool

Golfsurf Les
El-Loco surfschool biedt surflessen aan die aansluiten op jouw persoonlijke doelstellingen. Zowel beginners als gevorderden kunnen bij onze gecertificeerde leraren terecht om goed te leren surfen.

El-Loco biedt de hele jaar door zijn diensten voor elke surf dude of dudette. In alle lesvormen worden deelnemers voorzien van de beste wetsuits en surfboards.

eu;37,50- Trial (1 les van 2 uur)
Voor degene die op een leuke en veilige manier kennis wil maken met het golfsurfen in Nederland.

eu;157,- Surfer (5 losse lessen van 2 uur)
Voor de ambitieuze surfer die een perfecte basis wil om zelf op een hoger niveau te gaan surfen. Na afloop van een les bepalen we aan de hand van de weersvoorspellingen een vervolgafspraak.


eu;155,- future surfing,(7 losse lessen van 1uur) op bepaalde low swell dagen hebben wij speciale kinderklasjes. Op deze tijden laten wij kinderen het ultieme plezier van surfen ervaren en leren wij ze de basis om later zelfstandig het water in te gaan. Reserveren voor zo'n les is handig.


eu;95, - Daydreamer (Dag programma)
Voor mensen die in één dag tijd de meest belangrijke aspecten van het surfen willen leren. (2 uur theorie, 4 uur praktijk)
Dit programma kan vanaf 6 personen exclusief aangeboden worden en naar wens worden aangepast. .

vanaf eu;1250,- surfsafari extreme trips min 14 dgn incl 3 overnachtingen in Hossegor. meer info mail naar extremesports@mynet.com


116 stemmen.