Extremesports

"Extremesports.jouwweb.nl"

surfsafari

Golfsurf Safari Nederland

Voor ervaren surfers en absolute beginners organiseert El-loco-surfmania sinds 2009 golfsurf safaris in Nederland. De afgelopen jaar is de Surf Safari uitgebreid met het Surfcamp en deze zijn te combineren tot de Surf Special, waarbij je en de surfsafari met een verblijf op het surfcamp combineert. El-loco-surfmania heeft al heel erg veel mensen blij kunnen maken met een surf safari. Wil je een keer leren surfen of ben je een gevorderde surfer? El loco bied u een unieke manier om te genieten van de Nederlandse kust en surf

Surfsafari

Een surfsafari is een geweldige manier om op verschillende soorten stranden te surfen, dorpjes en steden te bezoeken.Op deze surf safari ga je samen met de professionele crew surfen, kamperen en reizen op de mooiste plekken van Nederland, Belgie en Frankrijk. De ervaren surf staff zorgt voor al het zware werk, zodat jij ultiem kan genieten van je surfsafari.

De surfsafari is ideaal voor degenen die alleen reizen of in kleine groepjes. Jouw mede reisgenoten zijn samen met jou voor 3/7 dagen, 24 per dag dus er is een grote kans dat je wat vrienden maakt en op land of in het water van elkaar kunt leren. De leeftijd varieert in het algemeen van twintig tot veertig jaar met een mix van sekses, van allerlei verschillende landen en culturen. De groepsgrootte is maximum 14 mensen plus twee surfcoaches.

El loco surfsafari start maandag of vrijdag ochtend om acht uur in Wijk aan zee. Vanaf daar rijden we richting het zuiden. Later in de ochtend heb je voor het eerst de Noordzee swell en het geweldige eten van de crew geproefd. De weersvoorspellingen en de surf report bepalen waar er die week zal worden gesurft. Normaal gesproken kamperen we onderweg op twee tot vijf verschillende plekken langs de kust.


Iedere surfsafari eindigt op zondag morgen na het ontbijt in ons beachhouse in Wijk aan zee. Vanaf dan komt eten, accommodatie etc etc voor je eigen rekening.Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's. Boek je met meer dan zes personen, kies dan voor groeps safari.Inclusief in de reissom

bij (2/6 nachten)surf safari inclusief...

maaltijden (alle maaltijden, snacks eten en drinken vanaf vertrek surfsafari tot aankomst zondag ontbijt, behalve 1 x diner in lokaal restaurant)

*... Barbequenight (Ook wordt er aan vegetariers gedacht)
* ...ochtend yoga, warming up, cooling down
* ...wetsuits
* ...gebruik surfboards (dus je hoeft niet te delen)
* ...goede lessen door gecertificeerde surfleraren
* ...accommodatie in twee persoons koepeltenten plus goede matrassen
*... Gratis Drop-off/Pick ups busstation Beverwijk

Bij Surfsafari extreme (14 dgn) komt erbij een volle extra week surfen , les, eten en materiaal! road trip naar O"neill surfcamp (frankrijk)


Niet inclusief in de reissom
* Tolwegen (fr) (zie extra's)
* Alcoholische drankjes
* Zelf meenemen: kleding, toiletartikelen, zonnebril/brand, slaapzak, zakgeld.
* 1 x diner in lokaal restaurant


Verplichte extra's
Boekingskosten 18,00
Tolwegen (Fr) 28,00

surf special extreme

Noordzee vs Oceaan

Frankrijk staat bekend om haar wijn, goed eten, de beste beach breaks ter wereld en een unieke relaxte sfeer in de met pijnboombossen bedekte zandduinen.

De diepe Baai van Biskaye geleid Noord Atlantische swells direct op de zandbanken van Hossegor, Biarritz en Anglet. Dit gecombineerd met warme temperaturen gedurende het hele jaar maak Frankrijk een must voor iedere surfer van welk niveau dan ook

Met surfsafari extreme verblijven we 4 dagen in Hossegor.

De stranden rondom Hossegor en Cabreton zijn zowel berucht als beroemd en hosten het hele jaar door grote surf wedstrijden, waaronder de Quiksilver Pro welke in september wordt gehouden. Het gebied rondom Hossegor is het epicentrum van de Europese surfindustrie; met genoeg factory outlets van bedrijven als Billabong, Quiksilver en Rip Curl is een dagje shoppen een absolute must!


er is extra bagage ruimte aanwezig ivm aankoop boards uit Frankrijk.

extremesports@mynet.com

el loco surfmania
0621489696
0650515155

 


116 stemmen.